MENTALISME

 
 

Bij mentalisme ligt de focus op mentale krachten.

Of mentalisten over paranormale of bovennatuurlijke gaven beschikken blijft in het midden.


Met behulp van o.a. hypnose, cold reading, NLP en andere technieken laten mentalisten je je voortdurend afvragen of wat je ziet en voelt een verbeelding is of dat er werkelijk buitengewone vaardigheden in het spel zijn.


Het is een proces waarin het waarnemen ten grondslag ligt. Iets waarnemen is voor iedereen persoonlijk.

Want waar ligt de nadruk of de focus?


Mentalisme is fascinerend, moeilijk verklaarbaar en wijst op de grote mogelijkheden van het menselijke denkvermogen.


Wil je meer weten over dit fenomenale gegeven en de mensen die het uitvoeren? Kijk dan verder op deze website en beslis zelf wat illusie of de realiteit is.


 

Wat is mentalisme?

Mentalisten

De bekendste mentalist ter wereld is Uri Geller. Hij verwierf wereldfaam met het bekende lepelbuigen. Maar ook Nederland kent vele mentalisten, ieder met zijn eigen specialisme, kennis en krachten. Ben jij op zoek naar meer informatie over mentalisten of wil je er een inhuren? Ga dan naar deze pagina.


Hoe word ik mentalist?

Heb jij het in je om mentalist te worden? Dan raden wij je aan om regelmatig optredens van professionele mentalisten te bezoeken en veel boeken over mentalisme te lezen.

Sommige mentalisten geven ook les.

Schrijf ze aan en probeer het!


The Mentalist

The Mentalist is een Amerikaanse serie  die in Nederland wordt uigezonden door SBS6. De reeks gaatover mentalist Patrick Jane, gespeeld door Simon Baker, die het California Bureau of Investigation CBI adviseert. Jane heeft een opmerkelijke gave om serieuze misdaden op te lossen.

WEBDESIGN DOOR SMART KITTEN

WWW.SMARTKITTEN.COM